• ganoderma ganoderma-text U KINI JE VEĆ VIŠE HILJADA
  GODINA SMATRAJU VEOMA
  EFIKASNOM I LEKOVITOM BILJKOM.
  GENODERMA JE TAKVA LEKOVITA BILJKA,
  KOJA NEMA NIKAKVIH NUSPOJAVA
  NI NAKON DUGOTRAJNOG KORIŠTENJA.
  POPRAVLJA OPŠTE STANJE ORGANIZMA,
  SPOSOBNOST SAMOIZLEČENJA.
 • ganoderma ONE DRAGON MODEL PREDUZEĆE DRŽI POD
  RUKOM KOMPLETAN POSTUPAK
  PROIZVODNJE I PRODAJE.
 • ganoderma OSTVARI
  SNOVE SA DXN-OM
  ČUVAJTE ZDRAVLJE! BUDITE FINANSIJSKI NEZAVISNI! ŽIVITE NA VIŠEM ŽIVOTNOM NIVOU! OSTVARI SVOJE AMBICIJE!
video PRIKLJUČITE SE
SADA!

Prijava na Obavesti

Ime:

E-mail:

Proizvodi   Poslovna mogućnost

Type the word!

captcha
Get a new text!

Aktuelnosti

Od svih preduzeća koji se bave direktnom prodajom, DXN zauzima istaknuto 40. mesto na svetu, a prvo u Maleziji.

Latest posts

Kijev, Ukrajina

2010. септембар 14. уторак

II. DXN Porodični dan

2010. август 15. недеља

Ukrajinska pre-registracijska kampanja

2010. август 5. четвртак

kldxn2_200


Ove godine napunjavam 42-u godinu.12 godina se bavim online marketingom i treniranjem distributora. Više uspešnih, internetskih usluga je povezano sa mojim imenom.

Kroz više godina su mi tako prošli meseci, da sam se vikendima opustio od celonedeljne napetosti tako, da sam  držao online marketing treninge u Mađarskoj ili u nekoj susednoj zemlji.Nisam imao mogućnosti opustiti se ni na jednu minutu, ili možda nisam ni hteo.

Uvek sam znao da je MLM fantastična mogućnost, ali mi se nije dopadao ni jedan proizvod, ni jedan marketing plan.

Pitao sam se zašto, tražio sam odgovore. Dva razloga sam našao.

Prvi: da je svaki MLM nasilan. Prilikom kompanijskih obuka sam predavao i direktnu prodaju, tako sam upoznao tokom više godina jako mnogo zastupnika. Oni su me našli od svakog MLM-a što je god bilo u Mađarskoj.Sa najraznijim trikovima su me hteli učlaniti.

I svako je bio nasilan, i po svaku cenu. Najomiljenije, sa čime se do današnjeg dana susrećem zvuči tako nekako:“ Mi ne tržimo prodavce, nego vođe. Zato smo tebe potražili Laci, jer bi Ti jako uspešan mogao biti! „
Drugi razlog: da jedan MLM, koji dobro funkcioniše, ne zahteva kreativnost. Na osnovu suvih statističkih podataka, ko može da bude uspešan, tko je u skladu sa instrukcijama, isto to kopira što treba, napravi X pozivanja dnevno, Y prezentacija nedeljno, ne prihvata nikakve žalbe, ide napred kao buldozer, taj će pre ili posle biti uspešan. I stvarno će biti jako uspešan! To je suština MLM-a i decenijama dobro funkcioniše na celom svetu, a i u buduće će dobro funkcionisati. U takvom sistemu sam ja kao distributer samo statistički podatak, i ako i ja uradim statistički očekivan posao, onda sam pobedio.Toliko i ništa više, ne treba se misliti, nego treba uraditi!

Mogućnosti u MLM sistemu su ogromni, prihod i stil života koji sa njime dolazi je zaista atraktivan, ali ni nadalje nisam znao kako da nagovorim i ubedim sam sebe. Jer  bez toga ne ide.
Potom sam se setio rešenja: online MLM mrežu treba da gradim! Moram pokazati, da se i tako može graditi mreža da nisam nasilan u offline svetu, veb stranica će prodati poslovne mogućnosti i proizvode umesto mene. Sa takvim ljudima ću uspešne poslove izgraditi, koje nikad nisam video i za njih ću obezbediti takvo sredstvo, jedan online marketing sistem sa kojim i oni mogu biti uspešni.

a0003_200


Moja žena, Aniko, ne samo da me je podržavala u izvršnji plana, nego je i aktivno prisustvovala. Ona mi je partner u ovome poslu. Sa svojim dobrim mišljenjem idejama je u velikoj meri doprinela u izgradnji mojim planovima.


Dakle sve je već bilo na svom mestu da se sprovodi plan. Potrebna će mi biti i kreativnost. Bio sam oduševljen ali je nedostajalo najvažnije: odgovarajući proizvod i partner u kompaniji.
Ako i ne na prvi put, ali na drugi sam uspeo naći optimalnog partnera, u upravljanju i proizvodima malezijske firme DXN.

Asortiman govori sam za sebe, pošto većina odraslog stanovništva nije samo potrošač kafe, nego zavise od nje. Dobar je osećaj pružiti im jednu takvu alternativu koja pruža mnogo pozitivnosti za njihov organizam.


Deo je jednostavan, bez obaveza, ne zahteva nikakve finansijske investicije.
DXN je stabilno preduzeće na tržištu, vodeća kompanija.

Online marketing mreža što smo izradili, garantovano radi za svakoga, bez obzira na to kakvu pozadinu ima.
Sada, kada već mogu i dokazati sve to, pisao sam jednu knjigu koja može biti i Tebi korisna, da lakše odlučiš dali prihvataš to!

Ali od gore navedenih mi više znači taj divan osećaj, da se online okupilo više hiljada ljudi koji imaju slično mišljenje kao ja, koji ne rade nasilno, ali su spremni da udobno i aktivno  rade za to da postignu bolji život.

Milina je raditi sa njima!

DXN Facebook Share Share on Facebook

© Copyright DXN Europe 2010.